Srbinu kojeg su uhapsili specijalci na KiM određeno policijsko zadržavanje

"Danas sam ga video, a sutra ću imati više informacija. Nalazi se u policijskoj stanici u Prištini, trenutno se oseća dobro", rekao je advokat

23.06.2023. 17:26
  • Podeli:
Tan2023-05-2617301732_7 kosovska policija AP PhotoBojan Slavkovic-6471183da630f.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Bojan Slavkovic

Nenadu Orloviću, koji je jutros uhapšen u Severnoj Mitrovici određeno je policijsko zadržavanje u trajanju do 48 časova, rekao je za Kosovo onlajn, njegov advokat Nebojša Vlajić.

"Danas sam ga video, a sutra ću imati više informacija. Nalazi se u policijskoj stanici u Prištini, trenutno se oseća dobro", rekao je Vlajić.

Kosovska policija ranije danas je saopštila da je Nenad O. osumnjičen za napad na pripadnike Kfora u Zvečanu, a Vlajić kaže da se tereti za nerede 29. maja u Zvečanu i za prisustvo na decembarskim barikadama na severu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()