Srbinu uhapšenom u Severnoj Mitrovici određeno zadržavanje 48 sati

Milenković se sumnjiči za učešće u incidentu ispred kancelarije Opštinske izborne komisije u severnom delu Mitrovice, kao i u događajima 29. maja u Zvečanu

13.06.2023. 21:01
  • Podeli:
Kosovska policija_Severna Kosovska Mitrovica_Foto Reuters-63949249505dc.webp Foto: Reuters

Milunu Milenkoviću, uhapšenom u današnjoj akciji specijalne jedinice Kosovske policije u severnom delu Kosovske Mitrovice, određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati.

Milenkovićev branilac Nebojša Vlajić je potvrdio tu informaciju, precizirajući da se Milenković trenutno nalazi u policijskoj stanici u Prištini, piše Radio Kontakt Plus.

"Obišao sam ga danas posle podne. U roku od ovih 48 sati mora da bude izveden pred sudiju, kako bi se odlučilo o eventualnom pritvoru", naveo je advokat Vlajić.

Dodao je da se Milenković sumnjiči za učešće u incidentu ispred kancelarije Opštinske izborne komisije u severnom delu Mitrovice, kao i u događajima 29. maja u Zvečanu.

Podsetimo, kosovski ministar unutrašnjih poslova, Dželjalj Svečlja, naveo je danas na Fejsbuku da je uhapšeni M. M. navodno vođa "Civilne zaštite", ali i organizator napada na KFOR u Zvečanu.

Inače, hapšenje je izvršeno u centru grada nešto iza podneva, kada su specijalci sa dugim cevima upali u frizerski salon i iz njega izveli M.M, koristeći potom i suzavac kada su se građani pobunili.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()