Stejt department: Pozdravljamo priliku da nastavimo saradnju sa sledećom vladom Srbije

Na pitanje o navodnim nepravnilnostima na dan izbora, portparol Stejt departmenta je rekao da SAD zasad neće komentarisati preliminarne izveštaje OEBS-a

19.12.2023. 08:02
  • Podeli:
state-department-anadolija.jpg Foto: Anadolija

Portparol Stejt departmenta Metju Miler izjavio je da Sjedinjene Američke Države pozdravljaju priliku da nastave saradnju sa sledećom vladom Srbije.

"Pozdravljamo priliku da sa sledećom vladom Srbije nastavimo da radimo na jačanju demokratskog upravljanja, vladavine prava i unapređenju regionalne stabilnosti, kao i na nastavku ekonomskog rasta i ubrzanju napretka Srbije na putu ka članstvu u Evropskoj uniji", rekao je Miler novinarima.

Na pitanje o navodnim nepravnilnostima na dan izbora, portparol Stejt departmenta je rekao da SAD zasad neće komentarisati preliminarne izveštaje OEBS-a.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()