Strateško partnerstvo i prijateljstvo: Vučić razgovarao telefonom sa predsednikom Egipta

Vučić je istakao da se raduje predstojećoj poseti Egiptu 10. juna ove godine

17.04.2024. 15:09
  • Podeli:
aleksandar vučić predsednik srbije reuters-6547c9db6fb33.webp Foto: Reuters

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa egipatskim kolegom Abdelom Fatahom al Sisijem o aktuelnim izazovima sa kojima se suočava Srbija.

''Još jednom smo potvrdili značaj koji pridajemo nastavku jačanja srpsko-egipatskog strateškog partnerstva i prijateljstva, zasnovanog na međusobnom razumevanju i nedvosmislenoj podršci'', napisao je Vučić na svom nalogu na Instagramu.

Vučić je istakao da se raduje predstojećoj poseti Egiptu 10. juna ove godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()