Svečlja: Identifikovana većina organizatora protesta na severu KiM, slede hapšenja

Bezbednosna situacija na severu KiM mirnija u odnosu na protekle dane, kada je, kako je naveo, bilo incidenata i ekstremno nasilnih akcija, naveo je kosovski ministar

03.06.2023. 08:16
  • Podeli:
Protest Srba_Zvečan_Kosovska policija_gradonačelnici_Foto Reuters (1)-6470bd7cd3c02.webp Foto: Reuteers

Identifikovana je većina organizatora protesta na severu Kosova i Metohije, izjavio je ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja i upozorio da će oni biti uhapšeni.

Svečlja je za prištinsku RTK rekao da je kosovska policija, u saradnji sa obaveštajnom agencijom iz Prištine i savezničkim službama, identifikovala većinu organizatora protesta, koje je nazvao "kriminalcima".

On je rekao da je bezbednosna situacija na severu KiM mirnija u odnosu na protekle dane, kada je, kako je naveo, bilo incidenata i ekstremno nasilnih akcija, kako tvrdi, "fašističke policije dirigovane iz Beograda".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()