Treća barikada postavljena u opštini Zubin Potok

Barikade su ranije postavljene u selu Varage i u Gazivodama

14.12.2022. 19:56
  • Podeli:
Sever KiM_Blokada puta_selo Rudine_severna Kosovska Mitrovica_Foto Ruters Ognen Teofilovski-639a1c5ce4b1e.webp Foto: Ruters / Ognen Teofilovski / Ilustracija

U opštini Zubin Potok u mestu Zupče večeras oko 18.30 sati sa dva kamiona blokiran je put, čime je broj barikada putu Južna Mitrovica-Ribaricu porastao na tri. Osim ove, barikade su ranije postavljene u selu Varage i u Gazivodama.

Meštani u Zubinom Potoku su naveli da je ova barikada postavljena samo da bi se povećala bezbednost građana opštine Zubin Potok zbog sve većeg prisustva pripadnika specijalnih jedinica na teritoriji ove opštine, prenosi Kosovo onlajn.

Pre pet dana barikade su postavljene na nekoliko mesta na severu KiM u znak protesta zbog hapšenja bivšeg pripadnika kosovske policije Dejana Pantića na Jarinju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()