Trojici Srba uhapšenih posle sukoba u Banjskoj odbijena žalba

Osnovni sud u Prištini je 25. septembra odredio pritvor Spasojeviću i Dušanu Maksimoviću, dok je ista mera dan ranije određena i Vladimiru Toliću

16.10.2023. 14:57
  • Podeli:
srbi banjska kosovska policija sud AP PhotoVisar Kryeziu via Tanjug-6512c2275e4fe.webp Foto: AP PhotoVisar Kryeziu via Tanjug

Trojici Srba uhapšenih tokokm oružanih sukoba u mestu Banjska na severu KiM 24. septembra odbijene su žalbe na odluku suda o određivanju jednomesečnog pritvora, rekao je za Tanjug advokat jednog od optuženih, Ljubomir Pantović.

Prema njegovim rečima, Apelacioni sud u Prištini odbio je žalbe kao neosnovane.

Pantović je rekao da su za njegovog klijenta, Blagoja Spasojevića, kao i za Vladimira Tolića i Dušana Maksimovića odbijene žalbe o pritvoru, ali i dodao da je takav odluka i očekivana, pošto je reč o ''teškim delima''.

Osnovni sud u Prištini je 25. septembra odredio pritvor Spasojeviću i Dušanu Maksimoviću, dok je ista mera dan ranije određena i Vladimiru Toliću, koji se na dan izricanja nalazio u bolnici i nije bilo moguće da bude transportovan u sud.

U oružanom sukobu u Banjskoj živote su izgubili pripadnik tzv. kosovske policije i trojica Srba.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()