Uhapšen još jedan Srbin na KiM

Trenutno se nalazi na saslušanju u policijskoj stanici u Južnoj Mitrovici

09.10.2023. 15:30
  • Podeli:
kosovska policija banjska dopisništvo kim tanjug (2)-6514065fa0f1d.webp Foto: Dopisništvo KiM/Tanjug

Srbin M.Š. uhapšen je danas u Zvečanu i trenutno se nalazi na saslušanju u policijskoj stanici u Južnoj Mitrovici.

To je za Kosovo onlajn potvrdio zamenik direktora Kosovske policije za region sever Veton Eljšani, koji je dodao da će nakon saslušanja znati više detalja.

"Jedna osoba je danas uhapšena u Zvečanu i trenutno se nalazi na saslušanju u policijskoj stanici u Južnoj Mitrovici. On je uhapšen od strane jedinice za teška krivična dela, a više detalja ćemo znati nakon obavljenog saslušanja", rekao je Eljšani.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()