Vozilo KBC Kosovska Mitrovica zaustavili pripadnici tzv. kosovske policije

Pripadnici tzv. kosovske policije zaustavili su na punktu na Bistričkom mostu sanitetsko vozilo KBC Kosovska Mitrovica.

13.10.2023. 17:40
  • Podeli:
hitna pomoć youtube @EmergencyReporterSRB-643fce120b023.webp Foto: Youtube/Printscreen/@EmergencyReporterSRB

Pripadnici tzv. kosovske policije zaustavili su danas na punktu na Bistričkom mostu sanitetsko vozilo KBC Kosovska Mitrovica, koje je prevozilo sanitetski materijal iz doma zdravlja u Leposaviću ka KBC Kosovska Mitrovica.

Zaustavljeno vozilo su uputili na terminal u južnom delu Kosovske Mitrovice, potvrdio je za Tanjug direktor te zdravstvene ustanove Zlatan Elek.

''Vozilo se nalazi na carinskom terminalu u Južnoj Mitrovici. U njemu je sanitetski materijal namenjen KBC Kosovska Mitrovica'', rekao je Elek.

Sanitet te ustanove, kako je naknadno saopštio Elek,  pušten je sa Carinskog terminalna, nakon kako navodi, pet sati čekanja.

"Nismo dobili nikakvo objašnjenje, iako smo imali sve potrebne papire.  Oni su pozvali specijalnu carinsku ekipu iz Prištine koja je pregledala sve u sanitetu, svaku gazu i sav medicinski materijal ponaosob", rekao je Elek.

Dodaje da se niko nije izvinio zbog višesatno zadržavanja i da su i vozač, i sanitet vraćeni za KBC KM.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()