Vučić uputio novogodišnju čestitku građanima: Mi ne čekamo prilike, mi ih stvaramo

Predsednik Srbije je istakao da je godinama za nama bila teška i izazovna

31.12.2023. 20:52
  • Podeli:
vučić sava radovanović tanjug-6591c6535f4a0.webp Foto: Sava Radovanović/Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je građanima Novu godinu.

Predsednik Vučić se oglasio na Instagramu i poručio da je "godina za nama bila teška i izazovna, ne samo za Srbiju, već i za ceo svet."

"Ipak, sa nadom i snagom kakvu ima retko koji narod, naša zemlja je odlučila i potvrdila da nema stajanja. Dobili smo ogromno poverenje građana, kako bismo nastavili da gradimo osmeh naše Srbije, ulažemo u obrazovanje, nauku, zdravstvo, infrastrukturu i opšti razvoj, sarađujući sa svima, uz očuvanje tradicionalnih prijateljstava", poručio je predsednik.

"Mi više ne čekamo prilike, već ih stvaramo, a kada postane još teže – setimo se zašto smo počeli i za koga sve ovo radimo i tada svaki napor postaje daleko lakši.

Dragi građani Srbije, želim vam svako dobro, zdravlje, uspeh i napredak! Da u veselju i sa nadom dočekujemo svaku sledeću godinu, uvereni da možemo da ostvarimo sve snove za naše porodice i našu jedinu, najlepšu i ponosnu Srbiju", istakao je u novogodišnjim željama predsednik Vučić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()