Vučić i Žiofre posetili Oblačinsko jezero, 'prirodni dragulj istočne Srbije'

'Uz određena ulaganja, ovo mesto može da zablista punim sjajem koji mu i pripada, što bi privuklo veliki broj probirljivih turista i ljubitelja gotovo netaknute prirode', ocenio je Vučić

26.07.2023. 14:40
  • Podeli:
Aleksandar Vučić_Emanuel Žiofre_Oblačinsko jezero_Foto instagram buducnostsrbijeav-64c113c60fa16.webp Foto: Instagram / buducnostsrbijeav

Posle otvaranja deonice autoputa Niš-Merdare, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanueleom Žiofreom obišao Oblačinsko jezero, a kako je rekao, "skrivenu lepotu Srbije".

"Pokazao sam našem prijatelju Žiofreu Oblačinsko jezero, jedan od istinskih prirodnih dragulja jugoistočne Srbije, koji po lepoti nimalo ne zaostaje za pojedinim mondenskim jezerima Evrope", napisao je Vučić na instagram nalogu buducnostsrbijeav.

On je napomenuo da, uz određena ulaganja, ovo mesto može da zablista punim sjajem koji mu i pripada, što bi, kako je rekao, privuklo veliki broj probirljivih turista i ljubitelja gotovo netaknute prirode.

"Verujem da ćemo zajedno uspeti da uredimo ovu skrivenu lepotu naše Srbije", naveo je Vučić.

Vučić je prethodno objavio da je sa Žiofreom došao na Oblačinsko jezero gde su im spremili "pravi domaćinski, srpski doručak".

Vučić i Žiofre prethodno su obišli i otvorili prvu deonice autoputa Niš-Merdare dužine 5,5 kilometara, a za koju je EU donirala 40,6 miliona evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()