Vučić na beogradskom aerodromu ispratio ambasadorku Kine Čen Bo

Predsednik Srbije je zamolio ambasadorku da posebno srdačne pozdrave prenese predsedniku Si Đinpingu

08.08.2023. 11:40
  • Podeli:
Čen Bo_Aleksandar Vučić_Foto buducnostsrbije-64d20f9c0e0b1.webp Foto: Instagram / buducnostsrbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispratio je danas ambasadorku Narodne Republike Kine Čen Bo na aerodromu "Nikola Tesla".

"Beskrajno zahvalan na svemu što je uradila za našu zemlju, poželeo sam Čen Bo srećan put u domovinu, dobro zdravlje i mnogo uspeha na novim dužnostima", objavio je Vučić na instagramu budućnostsrbijeav.

Naveo je da je zamolio da posebno srdačne pozdrave prenese predsedniku Si Đinpingu, kao i poziv da ponovo poseti prijateljsku Srbiju, čime bi nam učinio veliku čast.

"Do sledećeg susreta, draga naša prijateljice Čen Bo!", poručio je Vučić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()