Vučić obišao radove na izgradnji Fruškogorskog koridora

Fruškogorski koridor spaja Novi Sad i Rumu

03.01.2023. 11:12
  • Podeli:
Collage Maker-03-Jan-2023-11.11-AM-63b3ff7b18470.webp Foto: Printscreen Instagram @buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji Fruškogorskog koridora koji spaja Novi Sad i Rumu u dužini od 45 kilometara. 

"Baš na ovom mestu izgradićemo najduži tunel u Srbiji od 3.5 kilometara. Napornim radom i posvećenošću uspećemo da spasemo Srbiju od recesije i velike krize. Verujem u Srbiju, verujem u rad. Srećna i uspešna Nova godina", napisao je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav.

 On je tom prilikom istakao i da Srbija mora još više da radi i da se razvija, kako bi se održao tempo napretka.

Vučić,koji je radove obišao sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goranom Vesićem i direktorom Koridora Srbije Aleksandrom Antićem.

Podsetimo, Vučić je za sutra najavio odlazak odlazak u posetu Hilandaru zajedno sa sinom Danilom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()