Vučić predložio Vučevića za novog predsednika SNS

Znam ga kao čoveka odanog SNS iz dobre porodice, ali i posvećenog ideji samostalne nezavisne i prosperitetne Srbije, rekao je Vučić za Vučevića

27.05.2023. 13:03
  • Podeli:
Miloš Vučević_Ana Brnabić_Vanredna skupština SNS_Kragujevac_Foto Tanjug_Nebojša Raus-6471ede272ca1.webp Foto: Tanjug / Nebojša Raus

Aktuelni predsednik Srpske napednke stranke (SNS) Aleksandar Vučić predložio je, na vanrednoj skupštini stranke u Kragujevcu, Miloša Vučevića za svog naslednika na čelu partije.

Vučić je naglasio da u trenutku kada se on nalazi na mestu na kome je bio i Tomislav Nikolić, koji mu je predavao palicu stranke, da ne može da iskaže koliko je  ponosan što je vodio najbolju stranku u zemlji.

"Znam koliko voli stranku", rekao je Vučić za Vučevića i naglasio da ga zna kao čoveka odanog SNS, iz dobre porodice, ali i kao čoveka posvećenog ideji samostalne nezavisne i prosperitetne Srbije.

"Verujem da će uz našu podršku moći da da još više", istakao je on.

"Hvala vam za ovih 11  godina. Najponosniji sam što sam vodio SNS, sve vas mnogo volim", rekao je Vučić, ispraćen uz gromoglasnim aplazom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()