Vučić priredio večeru za kralja Esvatinija Msvatija III

Vučić je kralju Esvatinija zahvalio što je došao u Srbiju i istakao da mu je čast što ga je ugostio.

19.10.2024. 20:52
  • Podeli:
vučić kralj msvati esvatini instagram buducnostsrbijeav-6713ffd9610a1.webp Foto: Instagram@buducnostsrbijeav

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa suprugom bio je večeras domaćin večere u čast kralja Msvatija III od Kraljevine Esvatini, kome je zahvalio za sve što je uradio za prijateljstvo dve zemlje, "čak i u danima kada to nije bilo lako".     

"Mi smo veoma lojalni prijateljima i to nećemo zaboraviti. Verujem da će naši sveukupni odnosi u budućnosti napredovati i da ćemo nastaviti da jačamo naše prijateljstvo", napisao je Vučić na Instagram profilu "budućnostsrbijeav".

 On je kralju Esvatinija zahvalio što je došao u Srbiju i istakao da mu je čast što ga je ugostio.

"Nadam se da uživate u boravku u Srbiji i da smo dobri domaćini. Uvek ćete biti naš dragi gost. Osećajte se kao kod svoje kuće", naveo je Vučić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()