Vučić priredio večeru za Ursulu fon der Lajen: Prisustvuju i dve delegacije

Nastavljeni su razgovori započeti ranije danas.

25.10.2024. 19:01
  • Podeli:
vucic ursula fon der lajen-671bcefc67f33.webp Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

U toku je večera koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio u čast predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen, koja je danas dputovala u dvodnevnu posetu Srbiji, saznaje Tanjug iz dobro obaveštenih izvora. 

Na večeri, kojoj pored Vučića i Fon der Lajen prisustvuju i članovi dve delegacije, nastavljeni su razgovori započeti ranije danas.

Predsednica Evropske komisije doputovala je danas u dvodnevnu posetu Beogradu. 

Za Fon der Lajen je ispred Palate Srbija priređen svečani doček, a usledio je "tet-a-tet" sastanak predsednika Vučića i predsednice EK, posle koga je predsednik Srbije izjavio da je evropski put od ključnog značaja za napredak Srbije. 

Fon der Lajen se Vučiću zahvalila na sjajnom poslu na reformskoj agendi.



    
    

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()