Vučić razgovarao sa Srbima koji žive u Mostaru: Uvek možete da se oslonite na Srbiju i Srpsku

Bilo je reči o konkretnim aktivnostima i projektima

16.04.2024. 15:00
  • Podeli:
vučić mostar dimitrije goll predsedništvo srbije tanjug-661e7655e7dbd.webp Foto: Dimitrije Goll Predsedništvo Srbije Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Srbe koji žive u Mostaru, a sa kojima je razgovarao o načinima na koji bi Srbija mogla da im pomogne.

''U razgovoru sa Srbima u Mostaru. Pažljivo slušam koje su njihove potrebe, želje i planovi u kojima bi Srbija mogla da im pomogne. Govorili smo i o konkretnim aktivnostima i projektima koji bi unapredili kvalitet života srpske zajednice u gradu na Neretvi, a posebno mladih ljudi koji žele da ostanu u Mostaru i u njemu grade budućnost za sebe i svoje porodice'', napisao je Vučić na svom profilu na Instagramu.

On im je poručio da uvek mogu da se oslone na Srbiju i Republiku Srpsku.

''Poručio sam im da uvek mogu da se oslone na Srbiju i Srpsku, kao i da ćemo u predstojećem periodu još više pažnje, sredstava, ljubavi i energije uložiti u napredak i razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi'', istakao je predsednik.

Vučić boravi u Mostaru, gde je posetio Sajam privrede, i na kojem je razgovarao sa hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem, kao i sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()