Vučić sa ambasadorkom Nemačke: Partnerstvo će doprineti rastu naše privrede

Vučić je istakao da je za Srbiju ova vrsta partnerstva od izuzetnog značaja

10.01.2023. 12:31
  • Podeli:
vučić aleksandar sava radovanović tanjug-63af3c1f742ee.webp Foto: Sava Radovanović/Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je sa ambasadorkom Nemačke u Beogradu Anke Konrad potpisao Zajedničku izjavu o namerama između Kabineta predsednika Republike i Saveznog mininstarstva za ekonomska pitanja i klimatsku akciju.

Aleksandar Vučić je naveo da će ovo institucionalno partnerstvo dodatno doprineti jačanju odlične ekonomske i trgovinske saradnje između naših zemalja.

"A, poseban akcenat stavljen je na razvoj strategije industrijske politike Srbije u skladu sa Zelenim dogovorom EU, uz jačanje odgovarajućih lanaca snabdevanja", naveo je Vučić na Instagram nalogu budućnostsrbijeav.

Vučić je dodao da je za Srbiju ova vrsta partnerstva od izuzetnog značaja, jer će doprineti još snažnijem rastu naše privrede i bržem približavanju Evropskoj uniji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()