Vučić sa Betelom i premijerom Norveške o aktuelnoj situaciji na KiM

Prethodno se Vučić sastao sa nizom evropskih lidera

05.10.2023. 14:18
  • Podeli:
betel norveska instagrambuducnostsrbijeav-651ea956d5fc4.webp Foto: Instagram@buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Granadi sa predsednikom Vlade Velikog Vojvodstva Luksemburg Gzavijeom Betelom sa kojim je razgvorao o svim važnim pitanjima za Srbiju, a posebno o situaciji na Kosovu i Metohiji.

"Sa Gzavijeom Betelom o svim pitanjima od značaja za Srbiju, a posebno o najnovijem razvoju situacije na Kosovu i Metohiji, kao i o daljim koracima u cilju smirivanja tenzija i vraćanja u okvire dijaloga", naveo je Vučić na instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Vučić  je razgovarao danas i sa premijerom Kralјevine Norveške Jonasom Garom Stereom na marginama samita Evropske političke zajednice u Granadi.

"Dobar razgovor sa premijerom Jonasom Garom Stereom o aktuelnoj situaciji na Kosovu i Metohiji, bilateralnim odnosima Srbije i Norveške", napisao je Vučić na instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Vučić u Granadi učestvuje na trećem Samitu Evropske političke zajednice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()