Vučić sa Hilom o razgovorima u Briselu i formiranju ZSO

Vučić se zahvalio na pozivu za učešće na predstojećem Samitu za demokratiju

03.03.2023. 11:23
  • Podeli:
Aleksandar Vucic_Kristofer Hil_Tanjug.jpg Foto: TARA RADOVANOVIC/TANJUG

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom SAD Kristoferom Hilom i obavestio ga o poslednjoj rundi razgovora u Briselu.

"Saglasili smo se da je hitno formiranje Zajednice srpskih opština od prioritetnog značaja, ali i da je potrebno još mnogo napora, rada i razgovora kako bi se rešili nagomilani problemi u svakodnevnom životu građana na Kosovu i Metohiji", napisao je Vučić na instagram profilu.

Vučić se zahvalio na pozivu za učešće na predstojećem Samitu za demokratiju koji će se održati onlajn u martu ove godine, a na kojem će biti reči ne samo o značaju demokratskih vrednosti u današnjem svetu, već i o ekonomskim globalnim perspektivama.

"Razmenili smo mišljenja i o planovima Srbije u pogledu diversifikacije izvora energije i energetske efikasnosti, ali i o brojnim drugim pitanjima od obostranog interesa", rekao je Vučić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()