Vučić sa predsednicom Indije: Istorijski susret koji će dodatno učvrstiti prijateljstvo dve zemlje

Na beogradskom aerodromu Vučić je dočekao Droupadi Murmu, koja će boraviti u zvaničnoj poseti Srbiji od 7. do 9. juna 2023. godine

07.06.2023. 14:17
  • Podeli:
Dorupadi Murmu_predsednica Indije_Aleksandar Vučić_Foto Tanjug Sava Radovanović-648074edcbfb2.webp Foto: Tanjug / Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se raduje istorijskom susretu sa predsednicom Indije Droupadi Murmu, koju je danas dočekao na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".

Vučić je na Instagram nalogu buducnostsrbijeav istakao da je reč o susretu koji će "dodatno učvrstiti prijateljstvo između Srbije i Indije".

"Poželeo sam dobrodošlicu predsednici Indije! Radujem se ovom istorijskom susretu koji će dodatno učvrstiti prijateljstvo između Srbije i Indije", naveo je Vučić.

Vučić je danas dočekao predsednicu Indije Droupadi Murmu, koja će boraviti u zvaničnoj poseti Srbiji od 7. do 9. juna 2023. godine.

Avion sa indijskom predsednicom sleteo je na novu pistu beogradskog aerodroma "Nikola Tesla".

Srbija je druga zemlja koju Murmu posećuje otkako je stupila na dužnost u julu prošle godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()