Vučić: Srbija čvrsto na svom slobodarskom putu, nastavićemo da štitimo svoje interese

Vučić je za subotu najavio slobodan dan i odlazak na utakmicu Srbija-Švajcarska

09.10.2024. 19:28
  • Podeli:
vučić dubrovnik Marko Lukunic pixsell-6706bceb3c001.webp Foto: Marko Lukunic Pixsell

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija stoji čvrsto na svom slobodarskom putu, a da pre svega brine o svojim građanima i da će nastaviti da štiti interese Srbije.    

"Živimo u izazovnim vremenima. I još pre odlaska u Njujork znali smo da ćemo da imamo mnogo aktivnosti i izazova, teških sastanaka, susreta problema. Ipak ono što je najvažnije je da je Srbija čvrsto na svom slobodarskom putu, ali da pre svega brine o svojim građanima i svojoj ekonomiji", rekao je Vučić u video-poruci na svom nalogu na Instagramu.

On je dodao da je izuzetno ponosan zbog investicionog rejtinga koji je Srbija dobila, navodeći da to znači još mnogo više posla.

"Danas ovde u Dubrovniku, juče u Tivtu, sutra već sa američkim ministrom ekonomije i prekosutra sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom štitićemo interese Srbije i boriti se za život naših građana i za njihov bolji standard", istakao je Vučić.

On je dodao da je planirao da će u subotu popodne sa sinom otići u Leskovac, kako bi podržao fudbalsku reprezentaciju Srbije koja će igrati protiv Švajcarske.

"U subotu popodne dao sam sebi slobodno vreme i želim da pozovem sve ljude s juga Srbije da dođu da podrže reprezentciju Srbije u Leskovcu, protiv Švajcarske. Ne znam da li ćemo da pobedimo ili izgubimo, teška utakmica, ali da dođemo da navijamo za Srbiju. Ja ću sa Vukanom da dođem, čujem da će sa nama da bude i predsednik Dodik", rekao je Vučić.

On je pozvao građane da dođu da podrže reprezentaciju, kako je rekao, da Srbija pokaže da i u sportskom delu pokaže koliko može da bude uspešna.    

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()