Vučić u Davosu sa Sančezom: Nastavljamo da jačamo odnose Srbije i Španije

Vučić se prethodno sastao sa direktorom "Afinity Partnersa".

17.01.2023. 17:53
  • Podeli:
vučić sančez foto instagram buducnostsrbijeav-63c6d24d08679.webp Foto: Instagram buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se na marginama Svetskog ekonomskog foruma u Davos sa španskim premijerom Pedrom Sančezom.

"Uvek značajan susret sa velikim prijateljem Pedrom Sančezom nakon njegovog izlaganja na Svetskom ekonomskom forumu i odlična prilika za razmenu mišljenja o temama ovogodišnjeg foruma. Radujem se ekonomskim uspesima Španije, o kojima je govorio Pedro Sančez, i nastavljamo da jačamo odnose Srbije i Španije!", poručio je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav". 

Vučić se prethodno, na marginama foruma u Davosu, sastao i sa  osnivačem i izvršnim direktorom kompanije "Affinity Partners" Džaredom Kušnerom sa kojim je, kako je naveo, imao odličan razgovor o potencijalima Srbije za velike i dugoročne investicije u sigurnom i atraktivnom poslovnom okruženju.

On je dodao da je ponosan što je imao priliku da izvršnom direktoru Affinity Partners, za kojeg je rekao da je jedan od najvećih globalnih igrača u domenu velikih ulaganja, detaljnije prezentuje neke od investicionih mogućnosti u Srbiji jer se, kako je naveo, ozbiljnost države upravo i meri veličinom investitora koji su zainteresovani da posluju kod vas.

"I u narednim danima ću se boriti da naša zemlja podigne na još viši nivo svoj imidž glavnog investiocionog centra u regionu. Živela Srbija!", poručio je Vučić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()