Vučić u Njujorku razgovarao sa belgijskim premijerom Aleksandrom De Kroom

Vučić je u poseti Njujorku, gde se održava Samit o budućnosti u UN

22.09.2024. 21:14
  • Podeli:
vučić belgija de kroop instagram@buducnostsrbijeav-66f06c4d8a051.webp Foto: Instagram@buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susreo se danas u sedištu UN u Njujorku sa predsednikom Vlade Belgije Aleksandrom de Kroom, sa kojim je razgovarao o potrebi za intenziviranjem međunarodne saradnje i uloge Ujedinjenih nacija u rešavanju narastajućih izazova.

Vučić je na svom nalogu na Instagramu naveo da je, pred početak Samita o budućnosti, kratko razgovarao sa De Kroom, a razgovarali su između ostalog i o glavnim pitanjima na globalnoj agendi.

 "Pred početak Samita o budućnosti, kratka i sadržajna razmena mišljenja sa Aleksandrom de Kroom o glavnim pitanjima na globalnoj agendi, kao i o potrebi za intenziviranjem međunarodne saradnje i uloge UN u rešavanju narastajućih izazova", napisao je Vučić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()