Vučić: Zahvalni Suverenom Vojnom Malteškom Redu za kontinuiranu podršku Srbiji

On je poželeo novom ambasadoru srdačnu dobrodošlicu, uspešan i prijatan rad i boravak u našoj zemlji

18.04.2024. 12:59
  • Podeli:
vucic malta-6620fc9212bf0.webp Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novog ambasadora Suverenog Vojnog Malteškog Reda Frančeska Marije Amorusa i tom prilikom istakao da Srbija posebno uvažava njihovu kontinuiranu podršku suverenitetu i teritorijalnom integritetu naše zemlje.

On je saopštio da je poželeo novom ambasadoru srdačnu dobrodošlicu, uspešan i prijatan rad i boravak u našoj zemlji, "u nadi da ćemo tokom njegovog mandata dalje unapređivati postojeće dobre i prijateljske odnose i intenzivirati našu saradnju, posebno na humanitarnom planu".

"Zahvalni smo Suverenom Vojnom Malteškom Redu na svim humanitarnim aktivnostima u našoj zemlji, a posebno uvažavamo njihovu kontinuiranu podršku suverenitetu i teritorijalnom integritetu Republike Srbije, kojom, zajedno sa nama, čuvaju tekovine međunarodnog pravnog poretka i hrišćansko nasleđe na Kosovu i Metohiji", naglasio je Vučić u objavi na Instagramu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()