'Zajedno' i 'Solidarnost' potpisali Sporazum o priključivanju

Ovo je ujedno i poziv svim opozicionim strankama da se priključe jer je 'sabiranje' jedino što opozicija treba da radi, poručio kopredsednik stranke 'Zajedno' Aleksandar Jovanović Ćuta

20.01.2023. 20:17
  • Podeli:
Potpisivanje_ugovor_sporazum_Foto Unsplash-63caef9a2832e.webp Foto: Unsplash

Stranka "Zajedno" i politička platforma "Solidarnost" potpisale su Sporazum o priključivanju i poručili da ako opozicija želi da se nešto menja, ne postoji drugi izbor i drugi način nego da budu zajedno, saopšteno je iz informativne službe stranke Zajedno.

Kopredsednik stranke Zajedno Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je da je ovo ujedno i poziv svim opozicionim strankama da se priključe i da je "sabiranje" jedino što opozicija treba da radi.

"To je jedino što je zadatak opozicije, da se ujedini i da traži izbore u Beogradu i da srušimo ovu vlast", izjavio je Jovanović u svom obraćanju i pozvao sve da učestvuju i u predizborima, koje od decembra organizuje stranka Zajedno.

Prisutnima se obratila kopredsednica stranke "Zajedno" Biljana Stojković i zahvalila na interesovanju za temu koja je, kako kaže, možda najvažnija u ovom trenutku – udruživanje političkih aktera.

Ovim udruživanjem, kako je navela, naglašavaju da najviše žele da se bave upravo običnim čovekom.

"Ovo zajedništvo koje mi danas pravimo jeste zajedništvo oko pitanja života svakog pojedinca i, naravno, život nas kao kolektiva, kao civilizacijskog entiteta kojim treba da vladju i etničke norme, razumevanje i tolerancija", navela je Stojković.

Potpisivanju Sporazuma u Medija centru osim Jovanovića i Stojkovićeve prisustvovali su i portparol političke platforme Solidarnost Miloš Baković Jadžić i portparolka političke platforme Solidarnost Melanija Lojpur.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()