Završen skup "Srbija nade": Vučić objavio snimak okupljenih građana

"Srbijo, hvala!", napisao je Vučić na Instagram nalogu ispod snimka. 

26.05.2023. 20:56
  • Podeli:
Tan2023-05-2620054878_5 srbija nade vucic miting sns strahinja aćimović-647100d54a51d.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Skup "Srbija nade" završen je večeras ispred Skupštine Srbije oko 20.30 sati pesmom "Ovo je Srbija" i govorom predsednika Aleksandra Vučića.

Predsednik je zahvalio građanima koji su došli u velikom broju iz svih delova zemlje i na svom instagram nalogu  "buducnostsrbijeav" objavio video sa skupa. 

"Srbijo, hvala!", napisao je Vučić na Instagram nalogu ispod snimka. 

Na snimku, koji je predsednik Srbije objavio, vidi se i kako građani Srbije nose transparente podrške Vučiću i zastave Srbije.

Rekao je i da je ponosan što nijednog incidenta nije bilo, što su došli ljudi da odaju pijetet i pokažu veru i ljubav prema Srbiji.

Skup je počeo intoniranjem himne Bože pravde nešto posle 19.00 časova, a građani su ispunili prostor ispred Doma narodne skupstine, Pionirskog parka i okolnih ulica.

Minutom ćutanja odata je i pošta žrtvama dva masovna ubistva.


 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()