Zeleno-levi front izabrao rukovodstvo: Predsedavaju Lazović i Đorđević

Pokret Ne davimo Beograd ranije ove godine prerastao je u partiju Zeleno-levi front

05.11.2023. 22:50
  • Podeli:
Tan2023-11-0111180881_1 radomir lazović djordje pavićević zeleno-levi front foto strahinja aćimović-65480b5a36670.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Zeleno-levi front održao je danas prvi izborni kongres i izabrao rukovodstvo stranke.

Odlučeno je da Radomir Lazović i Biljana Đorđević budu kopredsednici sranke, a da u Predseništvu Zeleno-levog fronta budu Robert Kozma, Ljubinka Peičić, Dobrica Veselinović, Rastislav Dinić i Tamara Maksić.

Kopredsednik stranke Radomir Lazović rekao je nakon kongresa da funkcija na koju je izabran nosi sa sobom čast, ali i odgovornost.

Pokret Ne davimo Beograd ranije ove godine prerastao je u partiju Zeleno-levi front, a u avgustu je i zvanično upisan u registar političkih stranaka.

Podsetimo, Zeleno-levi front će na predstojećim izborima u Srbiji učestvovati na koalicionoj listi "Srbija protiv nasilja - Miroslav Miki Aleksić - Marinika Tepić (SSP, NPS, ZLF, NDBG, Ekološki ustanak – Ćuta, DS, PSG, SRCE, Zajedno, PzP, Sloga, NLS)".

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()