Zvečan: Trinaesti dan protesta protiče mirno, građani istrajni u zahtevima

Pripadnici Kfora su pre par dana delimično uklonili bodljikavu žicu, koja se nalazila na putu do opštinske zgrade, dok je na ulici ostala metalna ograda koja razdvaja građane od pripadnika Kfora

10.06.2023. 10:24
  • Podeli:
Zvečan Kosovo Tanjug dopisništvo kim-6484333b7818a.webp Foto: Tanjug/DOPISNIŠTVO KIM

U Zvečanu su se Srbi i ovog jutra okupili ispred opštinske zgrade, kako bi mirnim putem izrazili protest zbog nametanja nelegitimnih gradonačelnika u četiri opštine na severu Kosova i prisustva specijalaca Kosovske policije.

Građani Zvečana, koji 13 dan zaredom protestuju, ovog jutra su zaštitu od jakog sunca, potražili u hladu. 

Oni i dalje ne odustaju od svojih zahteva da se specijalne jedinice policije povuku i da se radnicima omogući nesmetan povratak na radna mesta.

Pripadnici Kfora su pre par dana delimično uklonili bodljikavu žicu, koja se nalazila na putu do opštinske zgrade, dok je na ulici ostala metalna ograda koja razdvaja građane od pripadnika Kfora.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()