Potraga za nestalim srpskim mladićem kod Štrpca traje već treći dan

Goran Kocić je nestao u petak, u jutarnjim časovima, kada je pošao da sakuplja lekovito bilje u blizini sela Donje Bitinje

15.05.2023. 14:46
  • Podeli:
Kosovska policija_Severna Kosovska Mitrovica_Foto Reuters-63949249505dc.webp Foto: Reuters

Za nestalim mladićem Goranom Kocićem iz Donje Bitinje, kod Štrpca, traga se već tri dana, potvrdio je za Tanjug direktor za vanredne situacije u toj opštini Siniša Budurić.

U potragu su uključeni pripadnici tzv. Kosovske policije i Kosovskih bezbednosnih snaga, vatrogasne i šumarske jedinice, Gorska služba spasavanja, članovi planinarskog kluba "Uspon" iz Štrpca, predstavnici lokale samouprave i meštani opštine Štrpce.

Goran Kocić je nestao u petak, u jutarnjim časovima, kada je pošao da sakuplja lekovito bilje u blizini sela.

Policija je objavila i njegovu fotografiju sa lične karte, uz apel građanima da dostave bilo kakvih informacija, ukoliko ih imaju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()