Priština i dalje pritiska Srbe: Pretres prodavnice u Zubinom Potoku, zaplenjeni alkohol i cigarete

Ranije tokom dana uklonjena je srpska zastava iznad tvrđave Zvečan

23.02.2024. 14:04
  • Podeli:
Veton Eljšani_zamenik komandira Kosovske policije za region SeverFoto Tanjug_Dopisništvo KiM-64398b0884500.webp Foto: Tanjug / Dopisništvo KiM

Takozvana kosovska policija i carina u Zubinom Potoku, na severu Kosova i Metohije, izvršili su danas pretres jednog prodajnog objekta, rekao je zamenik direktora takozvane kosovske policije za region Sever Veton Eljšani.

Eljšani je za Tanjug izjavio da je prilikom pretresa objekta zaplenjena određena količina robe bez porekla.

"Carina je izvršila pretres jednog prodajnog objekta uz našu asistenciju. Tom prilikom zaplenjena je određena količina alkoholnih pića i cigareta za koje vlasnik nije posedovao odgovarajuću dokumentaciju", rekao je Eljšani.

On je dodao da je takozvana carina slučaj stavila u redovnu proceduru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()