Priština traži od Srba u Leposaviću da uklone šator ispred opštine

Preti se da će takozvana policija da izvrši uklanjanje ako to ne urade Srbi

25.01.2024. 14:28
  • Podeli:
Leposavić - 17 jan 2024 - foto Tanjug STR-65b2619be878f.webp Foto: Tanjug/STR

Takozvana kosovska policija donela je danas rešenje po kome se od Srba u Leposaviću traži da uklone šator postavljen ranije ispred opštine, tokom mirnog protesta Srba zbog postavljanja nelegetimnih albanskih gradonačelnika.

U rešenju se navodi da šator mora da se ukloni do 15 časova, a da će u slučaju da ne bude sklonjen uklanjanje izvršiti tzv. kosovska policija, javlja dopisnik Tanjuga.

U Leposaviću je juče na zgradi Centra za socijalni rad postavljena tabla "Republika Kosovo", kao i na ulaznim vratima u zgradu Opštine, a sa jarbola ispred opštinske zgrade skinute su zastave Srbije i Ujedinjenih nacija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()