Promena vlasničke strukture UNA televizije Srbija

Autor: Web UNA Srbija
03.07.2024. 17:43
  • Podeli:
thumbnail_UNA LOGO ZA PP-1667922069278.webp Foto: UNA

UNA televizija u Srbiji, kompanija u stopostotnom vlasništvu UNA WORLD NETWORK DOO (članica Infinity International Group), objavljuje prenos celokupnog vlasničkog udela dosadašnjem članu Upravnog odbora i regionalnom direktoru UNA televizije Aleksandru Radošu i dosadašnjem predsedniku Upravnog odbora Srđanu Praštalu
 
UNA televizija je jedna od najmlađih regionalnih televizijskih stanica koja je počela da emituje program u decembru 2021. godine na teritoriji Srbije i Bosne i Hercegovine. Simbol UNA televizije je kvalitetan i autentičan programski sadržaj koji se detaljno postavljao i gradio kako bi gledaoci dobili drugačiji i orginalan televizijski koncept. 

Iza ovog zahtevnog i izuzetno složenog TV projekta, stoji čitav tim vrsnih medijskih profesionalaca, urednika, novinara, poznatih voditelja i TV lica, kao što su Slavko Beleslin, Jasna Đurović, Marija Kilibarda, Marijana Tabaković, Andrija Milošević i mnogi drugi koji dele viziju UNA televizije - kreiranje kvalitetnog, objektivnog i kredibilnog programa, uz očuvanje i uvažavanje istinskih vrednosti našeg društva. U Srbiji, UNA televizija je prošle godine dobila gradsku frekvenciju.
 
Bojan Vujić, predsednik Uprave “Infinity International Group” u čijem sastavu se nalazila UNA televizija Srbija, izjavio je povodom prenosa vlasništva:

„Želeli bismo da se zahvalimo sjajnom timu profesionalaca u Srbiji koji su pomogli da se ova televizija razvije. Uradili su odličan posao u pogledu pozicioniranja UNA televizije i uvereni smo da će UNA televizija pod vođstvom Srđana Praštala i Aleksandra Radoša, nastaviti putem uspešnog razvoja i rasta. Izuzetno profesionalno iskustvo koje obojica poseduju u rukovođenju i upravljanju, predstavlja sigurnu osnovu za dalju nadogradnju UNA televizije čiji temelj su Srđan i Aleksandar postavljali s velikim entuzijazmom i jasnom vizijom“. 

Foto: Infinity

“Osnivanje i formiranje UNA televizije jedan je od najvećih izazova u mojoj karijeri. U uslovima velike konkurencije, kreiranje nove televizije od poverenja nije bio nimalo lak zadatak. Ipak, uspeli smo za kratko vreme da pridobijemo pažnju gledalaca, okupimo vrhunski tim i postavimo zdrav i kvalitetan program. Uz apsolutan fokus na dalje jačanje kvalitetnog i autentičnog programskog sadržaja i neophodnu reorganizaciju poslovanja, ostajemo posvećeni našoj viziji koju smo imali od početka rada UNA televizije, da budemo inspiracija i najboljii izbor našim gledaocima”, izjavio je suvlasnik UNA televizije u Srbiji Srđan Praštalo.

Foto: UNA


 
“Prenos vlasništva je završen i UNA televizija u Srbiji nastavlja dalji rad u okvirima nove vlasničke i upravljačke strukture. Pred nama su novi izazovi, strukturna i poslovna reorganizacija koja će imati za cilj jačanje i nadogradnju u svim aspektima našeg rada i stabilnog poslovanja kompanije. Čvrsto ostajemo posvećeni inovativnom pristupu u ponudi programskog sadržaja, koji će dalje trasirati put UNA televiziji ka vrhu medijske scene Srbije”, rekao je suvlasnik UNA televizije u Srbiji Aleksandar Radoš  i najavio da će u narednim sezonama gledaoci moći da gledaju filmove i serije iz medijskih kuća Sony i Disney. 

Foto: UNA

Dodao je da će još više produbiti saradnju sa renomiranom američkom kompanijom NBCUniversal Formats i poznatom grčkom medijskom grupacijom Antenna Group.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()