Ako idete u Crnu Goru spremite se za gužve: Kilometarske kolone prema Baru, kolaps u tunelu Sozina

AMSCG apeluje na vozače da zbog visokih dnevnih temperatura izbegavaju putovanje u najtoplijem delu dana

15.07.2023. 15:56
  • Podeli:
Guzva ka Donjoj Gradini_UNA-6444dae2a32cb.webp Foto: UNA

Kolone ka Jadranskom moru su kilometarske, posebno na deonici Podgorica - Bar i Podgorica - Budva, saopštio je Auto moto savez Crne Gore.

Kako su naveli, velike saobraćajne gužve su u Baru, i to na potezu od kružnog toka kod Stadiona "Madžarica" ka Šušanju i kod tunela Sozina, navodi portal RTCG.

"Tokom dana je pojačan intenzitet saobraćaja na važnijim putnim pravcima i prilazima gradskim sredinama. Apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise i izbegavaju putovanja u najtoplijem delu dana", navode iz AMSCG.

Takođe, velike su gužve su na putu Podgorica - Bar, Podgorica – Budva, a situacija je ista i kod Skadarskog jezera.

Apeluje se na vozače da pokažu srpljenje ako putuju i ka Herceg Novom, pošto su gužve i kod tivatskog aerodroma.

AMSCG apeluje na vozače da zbog visokih dnevnih temperatura izbegavaju putovanje u najtoplijem delu dana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()