Baraninu određen pritvor za ubistvo škaljarca

U ovoj fazi postupka on se brani ćutanjem

29.02.2024. 15:46
  • Podeli:
Crnogorska policija_Foto Twitter @PolicijaCG-645a3b14bc028.webp Foto: Twitter / PolicijaCG

Baraninu Dinu Ibrahimoviću (27), određen je pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je ubio svog dve godine starijeg sugrađanina Edmonda Mustafu, potvrdio je podgoričoj Pobjedi njegov branilac, advokat Damir Lekić.

Pritvor mu je određen po svim predloženim pritvorskim osnovima i to zbog opasnosti od bekstva, opasnosti od uticanja na svedoke, opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i zbog težine krivičnih dela, načina njihovog izvršenja i proizvedenih posledica.

Odluku je donela sudija Višeg suda u Podgorici.

Ibrahimović je izjavio da će se i u ovoj fazi postupka braniti ćutanjem.

On je uhapšen par sati nakon ubistva Mustafe u pokušaju bekstva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()