Bivši premijer Crne Gore: Iskorak u borbi protiv kriminala ako Uprava policije pročisti svoje redove

Krivokapić je istakao da je Crnoj Gori potrebnija vladavina pravde od vladavine prava

01.06.2024. 21:43
  • Podeli:
zdravko krivokapić, 3 nov 2021 - foto B. P. ATAImages-665b795459340.webp Foto: B. P./ATAImages

Bivši premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić ocenio je danas da Uprava policije može učiniti veliki iskorak u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije “ako pročisti svoje redove".

"Veliki iskorak u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije može dati Uprava policije, ako pročisti svoje redove, ima kvalitetnije resurse, primi nove kompetentne kadrove sa boljim platama", naveo je on na mreži Iks.

Krivokapić je istakao da je Crnoj Gori potrebnija vladavina pravde od vladavine prava, jer, kako je naveo, pravo bez pravde je nasilje. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()