Brčko zavijeno u crno: Žena umrla na porođaju, preminula i beba

Da tragedija bude veća, iza nje je ostalo još četvoro dece - sin i tri kćerke

29.12.2023. 15:54
  • Podeli:
Hitna pomoc foto UNA-645a4d752b403.webp Foto: UNA

U Zdravstvenom centru u Brčkom pre nekoliko dana na porođaju je preminula 34-godišnja F. A.

Kako piše Srpska info, prema potvrđenim informacijama ona je u bolnicu stigla s bebom u stomaku koja nije davala znakove života.

Informaciju o smrti pacijentkinje i njene tada još nerođene bebe, potvrdio je direktor Zdravstvenog centra u Brčkom Emir Osmanović.

"Informacija o smrti majke i bebe je istinita. Zapravo, beba je umrla i pre nego što je pacijentkinja došla u bolnicu. Ona je stigla sa bebom koja u stomaku nije davala znakove života. Zatražio sam sačinjavanje detaljnog izveštaja o tom slučaju, odnosno o svim sprovedenim procedurama, a koji će biti dostupan posle Nove godine", kazao je Osmanović.

Tridesetčetvorogodišnja pacijentkinja preminula je 25. decembra, a iza nje je ostalo još četvoro dece, odnosno sin i tri kćerke.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()