Crna Gora: Đukanović počeo konsultacije o mandataru za sastav nove Vlade

Na konsultacije nisu se odazvali predstavnici Demokratskog fronta i Demokratske Crne Gore

16.09.2022. 11:14
  • Podeli:
milo-djukanovic-anadolija.jpg Foto: Anadolija

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović počeo je konsultacije o mandataru za sastav nove Vlade, javlja agencija Anadolija.

Đukanović je održao konsultacije sa predstavnicima Demokratske partije socijalista (DPS). Današnjem pozivu, kako je saopšteno iz predsednikovog kabineta, na konsultacije nisu se odazvali predstavnici Demokratskog fronta i Demokratske Crne Gore.

“Konsultacije sa Građanskim pokretom URA, Socijaldemokratskom partijom, Socijaldemokratama, Socijalističkom narodnom partijom i Bošnjačkom strankom zakazane su za petak”, poručili su iz kabineta Đukanovića.

Nepoverenje Vladi koju je vodio premijer Dritan Abazović izglasano je u parlamentu 19. augusta, a krajnji rok za dogovor je 19. septembar, jer tada je poslednji dan kada crnogorski predsednik Đukanović treba da predloži mandatara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()