Crna Gora: U toku pretres zgrade Agencije za sprečavanje korupcije, palo i prvo hapšenje

SPO je blokirao zgradu i u toku je pretres

17.04.2024. 10:16
  • Podeli:
crnogorska policija-6406f78c80be1.webp Foto: Profimedia

Službenici crnogorskog Specijalnog policijskog odeljenja (SPO) ušli su jutros sa nalogom za pretres u zgradu Agencije za sprečavanje korupcije (ASK), saznaju Vijesti.

Prema pisanju tog podgoričkog medija, direktorka ASK Jelena Perović je uhapšena i to po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

SPO je blokirao zgradu i u toku je pretres.

Pretres se vrši po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, a proverava se dokumentacija, određeni poslovni spisi i evidenicja, prenosi Dan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()