Crni bilans udesa na putu Cetinje - Budva: Najmanje dvoje poginulih, četiri teže i 17 lakše povređenih

Na licu mesta se očekuje dolazak dizalice koja treba da izvuče autobus iz provalije kako bi se utvrdilo da li ispod vozila ima još putnika

19.09.2023. 16:10
  • Podeli:
nesreća crna gora yt dan-6509c2ee78178.webp Foto: Youtube/PrintScreen/DAN info

Bilans teškog udesa na putu Cetinje - Budva, kada je autobus sa tridesetak putnika sleteo s puta, je najmanje dve poginule osobe, četiri teško i više lakše povređenih osoba.

Nakon zbrinjavanja, četiri vitalno ugrožena pacijenta su vozilima Opšte bolnice Cetinje i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć transportovani u Urgentni centar KC CG, saopštio je direktor Vuk NIković, preneo je podgorički portal Dan.

U autobusu, kažu, nije bilo dece.

Kako prenose, podgorički mediji vozač autobusa je priveden i zadržan. On se, navodi se, požalio ekipi lekara, koji su se prvi spustili do mesta nesreće, da je osetio jak bol u potiljku glave i da je tada autobus na usponu Obzovice u desnoj krivini udario u bankinu, probio je i sleteo u provaliju.

Na licu mesta se očekuje dolazak dizalice koja treba da izvuče autobus iz provalije kako bi se utvrdilo da li ispod vozila ima još putnika.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()