Cvijanović: Ubistvo Krsmanovića je podmukao i kukavički zločin

Cvijanović je istakla da je sa dubokim žaljenjem i zaprepašćenjem primila vest o pogibiji časnog i hrabrog policajca Nikole Krsmanovića

18.07.2024. 14:11
  • Podeli:
nikola krsmanovic foto facebook-6698f794c1d06.webp Foto: Facebook/Nikola Krsmanovic

Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom ubistva policijskog službenika u Loznici i izrazila uverenje da će počinioci ovog podmuklog i kukavičkog zločina biti izvedeni pred lice pravde i najstrože kažnjeni.

Cvijanović je istakla da je sa dubokim žaljenjem i zaprepašćenjem primila vest o pogibiji časnog i hrabrog policajca Nikole Krsmanovića, koji je položio svoj život štiteći bezbednost svih građana Srbije, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsedništva BiH.

"Molim Vas da porodici stradalog policijskog službenika prenesete izraze najiskrenijeg saučešća i saosećanja, a ranjenom policajcu želje za što skoriji oporavak", navedeno je u telegramu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()