Detalji napada na grupu iz Beograda u Sarajevu

Navodno je u holu hotela prvo napadnuta grupa roditelja mladih fudbalera FK Zvezdara iz Beograda

14.01.2023. 20:10
  • Podeli:
mup rs policija saobraćajka.jpg Foto: MUP RS

U naselju Ilidža, u Sarajevu danas je došlo do incidenta u kome je jedna osoba iz Beograda povređena nožem. Sve se odigralo na međunarodnom fudbalskom turniru za decu koji se ovih dana je održava u jednom hotelu na Ilidži.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo za UNU je potvrđeno da je došlo do incidenta. Navodno je, najpre, u holu hotela napadnuta grupa roditelja mladih fudbalera FK Zvezdara iz Beograda.

Prema rečima očevidaca, roditelji dece iz FK Zvezdara su kod sebe imali zastavu koju su huligani pokušali da im otmu. Nemile scene nastavljene su ispred hotela, gde je roditelje dočekala veća grupa mladića koja je bila maskirana.

Almir Prguda, organizator fudbalskog turnira "Šampion Junior", za UNU je rekao da se sukob dogodio ispred hotela u kome su smešteni roditelji ekipa koje igraju na turniru.

"Došlo je do napada pet lica iz Sarajeva na roditelje dece tima 'Zvezdara'. Neki od napadača su preko glava nosili kape, fantomke i navodno se radi o huliganima. U napadu je jedan od roditelja povređen oštrim predmetom. Radi se o lakšim povredama i on je već u hotelu na večeri", rekao je Prguda.

On je dodao i da na turniru ne nastupa ni jedna ekipa iz Sarajeva, već da je na programu bio meč između ekipa iz Srbije i Hrvatske.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()