Detalji ubistva u Tuzli: Žena upucana u tržnom centru, oglasili se iz Tužilaštva

Nakon ubistva osumnjičeni je pobegao sa lica mesta

08.02.2024. 09:11
  • Podeli:
prodavnica šoping centar pixabay-1669307130722.webp Foto: Pixabay

U Tuzli je sinoć došlo do još jednog slučaja femicida, kada je pripadnik MUP-a TK Elvis Ć. u tržnom centru usmrtio Amru K.

Nakon ubistva je pobegao sa lica mesta, a pripadnici Specijalne jedinice MUP-a TK su ga pronašli ispred zgrade gde je živeo.

Jutros su se oglasili iz Tužilaštva TK o celom slučaju.

"Sinoć oko 21 sat u ugostiteljskom objektu u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli sa više hitaca iz pištolja ubijena je pedesetdvogodišnja A.K iz Tuzle. Osumnjičeni, E.Ć , koji je službenik Uprave policije MUP-a TK, je lišen slobode. Uviđaj na mestu događaja je obavio dežurni tužilac i pripadnici Sektora kriminalističke policje MUP-a TK. Dežurni tužilac izdao je naredbu za obdukciju tela ubijene žene. U toku je kriminalistička obrada, nakon čega će osumnjičeni uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu biti predat u nadležnost Tužilaštva. U toku su istražne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti koje se vezuju za ubistvo žene", naveli su iz Tužilaštva TK, prenosi Avaz.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()