Do 16.30 sati na izbore u Hrvatskoj izašlo 50,60 odsto upisanih birača

Izbore su obeležili manji incidenti i kršenje izborne tišine.

17.04.2024. 17:09
  • Podeli:
zagreb hrvatska-661fe612f37ae.webp Foto: TANJUG/ TANJUG VIDEO

Do 16.30 sati na parlamentarne izbore u Hrvatskoj izašlo je 50.60 odsto birača upisanih u birački spisak, saopštilo je Državno izborno poverenstvo.

Izbore su obeležili manji incidenti i kršenje izborne tišine.

Oko 6.000 birača danas nije moglo da obavi svoju građansku dužnost zbog toga jer nisu bili u biračkom spisu jer nisu imaii važeće lične karte. Ipak, svima njima je omoguće da glasaju tako što im je na licu mesta izdavana tzv. "plava" potvrda.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()