Dojave o bombama u regionu: Sudovi u Podgorici i škole u Istočnom Sarajevu primili pretnje

U Podgorici pregledom utvrđeno da je reč o lažnoj dojavi, u Srpskoj đaci evakuisani

29.01.2024. 12:09
  • Podeli:
policija republike srpske mup srpske-6536769da9bcf.webp Foto: MUP Republike Srpske

Dojava o bombi u zgradi Vrhovnog, Višeg i Apelacionog suda u Podgorici je bila lažna i zaposleni su se vratili na posao, saopšteno je za portal RTCG iz Višeg suda.

Zgrade u kojima su smešteni sudovi i tužilaštvo evakuisane su jutros zbog preteće poruke koja je stigla na njihove adrese. Kako je navedeno u poruci, u tim sudovima postavljen je eksploziv i antraks.

"Mnogo je bre više Kvon, Abazović, Lazović, a Milo leži nevin. Postavila je bratija antraks i plastične eksplozive u Vrhovni sud Podgorica, Apelacioni sud Podgorica, Opština Podgorica, Više tužilaštvo Podgorica. Vidimo se u paklu", navedeno je u poruci.

Dojavu dobile i škole u Istočnom Sarajevu

Dve srednje škole i Gimnazija u Istočnom Sarajevu dobile su jutros dojavu o postavljenoj bombi, pa je nastava prekinuta, a đaci i nastavnici evakuisani.

Dojavu o dostavljenoj bombi dobila je Srednja škola "28. juni" i Srednjoškolski centar "Istočna Ilidža" na području Istočnog Novog Sarajeva.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo dojava je stigla jutros da se bomba nalazi i u Gimnaziji.

U toku je kontradiverzioni pregled.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()