Drama na podgoričkom aerodromu: Putniku stalo srce, zemaljska stjuardesa ga reanimirala

Zemaljska stjuardesa tri puta uspela da oživi putnika do dolaska hitne pomoći

20.07.2024. 18:09
  • Podeli:
hitna shutterstock-6644b6586230a.webp Foto: Shutterstock

Medicinska sestra, zaposlena na aerodromu u Podgorici, spasila je život putniku kojem je srce prestalo da kuca.

"Sneža Magoč, zemaljska stjuardesa (medicinska sestra) na aerodromu Podgorica, tri puta je danas oživela momka, kojem je srce prestalo da kuca kada je izašao iz aviona 'Er Montenegra' iz Istanbula, dok nije stigla hitna pomoć", napisala je bivša savetnica direktora Aerodroma Crne Gore Biljana Knežević na društvenoj mreži X.

"Naša Sneža heroj! Momče drži se", istakla je Kneževićeva.

Prema rečima pojedinih putnika u pitanju je turski državljanin, koji je u Podgoricu stigao iz Istanbula. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()