Dražen Milović uhapšen u Moskvi zbog šverca droge

Za njim je bila raspisana Interpolova poternica

15.05.2023. 09:54
  • Podeli:
mup policija hapšenje-643e99bb6d93a.webp Foto: MUP RS

Crnogorski državljanin Dražen Milović (36), za kojim je bila raspisana poternica Interpola, uhapšen je u Moskvi zbog šverca droge, prenosi portal RTCG.

Podseća se da je Dražen Milović u martu pomenut kao rođak Ljuba Milovića, odbeglog policajca koji je optužen od Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore zbog veza sa Radojem Zvicerom i tzv. kavačkim kriminalnim klanom.

"U Moskvi su službenici NCB Interpola Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije i Glavne uprave za krivične istrage Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije lišili slobode 36-godišnjeg državljanina Crne Gore Milović Dražena. Okrivljeni je stavljen na međunarodnu poternicu na inicijativu organa za sprovođenje zakona Crne Gore u martu 2023. godine, kao član organizovane grupe“, saopšteno je agenciji Tas s iz pres centra ruskog Ministarstva policije.

Napominju da je u decembru 2019. godine na području opštine Nikšić traženi muškarac nezakonito nabavio kokain radi prodaje, a zatim preusmerio kokain u Bosnu i Hercegovinu.

"Trenutno se rešava pitanje njegovog izručenja inicijatoru potrage", navodi se u saopštenju ruskoj agenciji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()