Epilog racije u Prihvatnom centru u Blažuju: 19 ilegalnih migranata proterano iz BiH

Oni će iz Imigracionog centra u Istočnom Sarajevu biti udaljeni sa teritorije BiH.

23.10.2023. 16:52
  • Podeli:
migranti_bihac_foto_anadolija.jpg Foto: AA

Nakon uspešno sprovedene policijske akcije "racija" u Privremenom prihvatnom centru Blažuj, Služba za poslove sa strancima je za 19 osoba donela rešenje o proterivanju i odredila mere stavljanje pod nadzor u Imigracioni centar.

Oni će iz Imigracionog centra  u Istočnom Sarajevu biti udaljeni sa teritorije BiH.

Kako je najavljeno iz Službe za poslove sa strancima, akcija će biti nastavljena u narednom periodu, preduzimanjem mera i radnji iz svoje nadležnosti i pojačati aktivnosti  u saradnju sa drugim  policijskim agencijama na teritoriji BiH u pogledu kontrole stranih državljana, a sve u cilju podizanja stepena bezbednosti.

Podsetimo, u BiH je danas sprovedena velika akcija pripadnika iz više policijskih agencija u Privremenom prihvatnog centru Blažuj kod Sarajeva i okolini gde su smešteni ilegalni migranti. U raciji je sudelovalo 300 policajaca


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()