Grupa iz Beograda napadnuta u Sarajevu, jedna osoba izbodena nožem

Iz MUP-a Kantona Sarajevo za UNU je potvrđeno da je došlo do incidenta, ali nije saopteno više detalja

Autor: Erdin Halimić
14.01.2023. 19:43
  • Podeli:
policija_foto_MUPKS-63c02526a1322.webp Foto: MUP KS

U sarajevskom naselju Ilidža došlo je do incidenta u kojem je jedna osoba iz Beograda povređena nožem.

Sve se odigralo na međunarodnom fudbalskom turniru za decu koji se ovih dana je održava u jednom hotelu na Ilidži, javlja sarajevska redakcija UNE.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo za UNU je potvrđeno da je došlo do incidenta ali bez više detalja.

"Policija je obaveštena da je došlo do narušavanja javnog reda i mira na području Ilidže, i da je tom prilikom jedna osoba povređena, prema prvim informacijama, oštrim predmetom, i prevezena na ukazivanje lekarske pomoći. Nije životno ugrožena", rekao je za UNU portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

Prema njegovim rečima, policijski službenici Uprave policije MUP-a KS preuzimaju neophodne mere i radnje na rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za ovaj događaj.

"Za sada ne mogu dati više informacija", istakao je Hadžiabdić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()