Hitna pomoć objavila dramatičan snimak iz Dalmacije: Probijali se kroz plamen da pomognu vatrogascu

Lekari Hitne pomoći su kroz požar jurili da spasu vatrogasca koji je povređen

15.07.2023. 13:52
  • Podeli:
Šibenik Dalmacija požar pixsell Hrvoje Jelavic-64b0222e13aeb.webp Foto: Pixsell/Hrvoje Jelavic

Hrvatski lekari snimili su neverovatan snimak iz vozila Hitne pomoći tokom akcije spasavanja vatrogasca kojem je pozlilo dok je gasio stravičan požar kod Grebaštice.

Prizori požara iz Šibensko-kninske županije proteklih dana obišli su region, a snimak iz Hitne možda najbolje svedoči o razmerama katastrofe.

Na intervenciji je bila primoštenska Hitna koja je jurila u pomoć vatrogascu kojem je pozlilo.

"Nadređeni navode da Hitnoj službi nije potreban beneficirani radni dan, pojedinci "ne znaju" i ne žele da znaju da je Hitna služba uvek prisutna na svim katastrofama, požarima, poplavama, padovima aviona, saobraćajnim nezgodama. Kolege, želim vam što mirniju sezonu!", napisali su u opisu snimka na svojoj Facebook stranici.

Požar kod Grebaštice ponovno je stavljen pod kontrolu vatrogasaca i više nema otvorenog plamena ni širenja požara, saopštila je u subotu Hrvatska vatrogasna zajednica.

Požar je lokalizovan u 8:30 sati, a na terenu je 37 vatrogasaca sa 12 vozila.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()